Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pozvánka na na shromáždění členů Společenství Pod Pekařkou 1087–1090 dne 7.9.2015

 

Vážení spoluvlastníci,

 

mezi soubory ke stažení níže najdete pozvánku na shromáždění členů Společenství Pod Pekařkou 1087-1090, které se koná 7.9.2015 v 18:30 hod. a na které jste tímto srdečně zváni.

 

Místo konání shromáždění:

Základní škola a Střední odborná škola služeb, K Sídlišti 840, Praha 4.

 

Hlavním úkolem shromáždění je volba nového výboru a nové kontrolní komise Společenství, protože funkční období stávajících zástupců skončilo v lednu 2015. Opětovně Vás vyzýváme, abyste se podíleli na řízení chodu Společenství a pomohli s realizací nových projektů, které zlepší kvalitu našeho bydlení. Případně doporučte kandidáty, o kterých si myslíte, že by měli o tuto činnost zájem.
 

Je možné kandidovat do výboru, do revizní komise nebo do obou orgánů. Dle stanov Společenství jsou tyto orgány tříčlenné.

 

Není nezbytně nutné, aby kandidátem byl pouze vlastník a člen Společenství. Shromáždění může změnit stanovy a odsouhlasit do funkce i družstevníka, který na Pekařce bydlí.
 

Volby do výboru a revizní komise se uskuteční během shromáždění vlastníků. Postup volby bude stejný, jako tomu bylo při ustavujícím shromáždění SVJ v roce 2010.

 

Pokud se do doby konání shromáždění nebo během jeho průběhu nepodaří nalézt vhodné kandidáty pro uvedené pozice, bude muset shromáždění vlastníků rozhodnout, jakým způsobem bude správa jejich majetku nadále vykonávána. Výbor, kterému skončilo funkční období, nemůže činit důležitá rozhodnutí a připravovat nové investiční akce. Pouze se má zabývat záležitostmi a jednat ve věcech, které jsou nezbytné pro chod Společenství.

 

Zájemce o kandidaturu do výboru nebo kontrolní komise žádáme o vyplnění dotazníku, který je rovněž mezi soubory ke stažení, a zaslání na adresu svjpodpekarkou@seznam.cz. Také je možné vyplněný dotazník vhodit do poštovní schránky Společenství ve vchodu 1087.

 

Děkujeme za spolupráci.

Výbor Společenství Pod Pekařkou 1087-1090

 

Dokumenty ke stažení:

Pozvánka na shromáždění vlastníků 7.9.2015

Dotazník kandidáta do výboru a kontrolní komise

Zmocnění výlučného vlastníka jednotky k zastupování

Zmocnění společného zástupce spoluvlastníků jednotky